Tasslehoff Burfoot Guard Captain
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 04/11/08 Yaş : 29 Nerden : Kırklareli/Merkez
| Konu: Röportaj - Tasslehoff Burfoot(Anıl) Perş. Kas. 20, 2008 4:57 pm | |
| 1)Nasıl birisin(kısa ve öz) Mütevazi birisiyim 2)Sınıfta sence kim en ilginç ? Celil.Çünkü bu kadar saçma gereksiz ve dikkat çekici lafları söylemeye cesaret etmesi3)Senin kafanda olmak istediğin karakter ne? Uzaktan karanlıktan bile daha siyah biri,yakından saf ışıktan bile ak birisi4)Hobilerin Orta-Dünya,tarih ve kesinlikle bilgisayar oyunları5)fobilerin Akrofobi,tapofobi,amofobi,araknofobi,tripanofobi sadece bir kaçı ... 6)En sevdiğin film(ler)? Yüzüklerin Efendisi Serisi,The Godfather Serisi 7)Hayatındaki en zor karar? Sbs'de tek yaptığım yanlış sorusunda o kadar zorlanmıştım ki 2 şık arasında bilemezsiniz.Ama lanet olsun ki yanlış çıktı 8)Hayatındaki en sevdiğin kişiler ( akraba dışı) Beni anlayan, soru(n)larıma çözüm bulmaya çalışan, mütevazı ve şımarık olmayan,girdiği ortama ayak uyduran,nerde neler söyleceğini bilen,sırnaşık ve yılışık olmayan,çok sinirlenince cool tarzı hemen patlamayan, bana güvenen zaht-ı muhterem kişiler benim hayatım ön safta bulunurlar. 9)En sevdiğin artist? Sean Bean10)En sevdiğin kitaplar? Fareler ve İnsanlar,Türk Korsanları ve David CopperfieldNormal Yazı=Tasslehoff Burfoot(anıl) Eğik yazı= Tasslehoff Burfoot(anıl)
En son Tasslehoff Burfoot tarafından Perş. Şub. 12, 2009 6:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
baysalkerem Knight
| Konu: Geri: Röportaj - Tasslehoff Burfoot(Anıl) Paz Ocak 11, 2009 9:49 pm | |
| - Tasslehoff Burfoot demiş ki:
3)Senin kafanda olmak istediğin karakter ne? Uzaktan karanlıktan bile daha siyah biri,yakından saf ışıktan bile ak birisi
Vayy felsefe yapmışsın | |
|