| Hanife Bayram Fan Clup ....:::: I/Hanife Hocayı Sevenlerin Mekanı\I ::::.... |
|
| High School Musical | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Zac (¯`v´¯) İrem Knight
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 19/11/08 Yaş : 28 Nerden : East High School
| Konu: High School Musical Salı Ara. 02, 2008 7:29 pm | |
| High School Musical
öncelikle anıl'a bu klasörü açmama izin verdiği için teşekkür ederim burda high school musical hakkında konuşabilir onaların resimlerini koyabiliriz
zac efrondan başlayım şöyle itiraflarda bulunmuş -İlk öpücüğünü 7. snıfta doğruluk-cesaret oyununda yaşamış -Hayvanları çok seven zacin Dreamer ve Puppy adında iki köpeği Simon adında siyam kedisi varmış.Söylediğine görehayvan olsa kanguru olurmuş -İzlemeyi en çok sevdiği film Jim carreyin rol aldığı Salak ile avanak!Defalarca izlemesine ramen hala kahkahalarını tutamıyormuş. -Zac Hsm nin güzel yıldızı vanessa(çıkıyo:D) ve ashey ile çok yakın arkadaş.Vanessa nın söylediğine göre flört etmeyi seven yakışıklı aktör bir kızın önce gözlerine dikkat edermiş. -Pussycat dolstan nicole vepaula gibi kendine güvenen kızları beğenirmiş
tam adı:zachary david alexander efron burcu:terazi(18 ekim) en sevdiği şarkı:HSM 2 dekiWhat Time Is It ilk rolukul tiyatrosunda oynadı. set arkadaşları:zacke göre vanessa çok tatlı bi kız, monique her zaman arkadaşlarına yardım etmeye hazır,ashley çılgın bir tip,corbin'in saç stili harika ve ryan da sessiz bir çocuk.
bir dergi zac ile röpörtaj yapmış ve bende siteye koyayım dedim 1)Bu kadar çok hayranının olması nasıl bir duygu?Hiç tanımadığın insanlar gelip seninle konuşumca ne hissediyorsun? -Aslını isterseniz buna alışmaya başladım.İnsanların canayakınlığı inanılmaz birşey.Bir keresinde 6-7 yaşlarında küçük bir hayranımbeni hemen tanıdıve bindiği arabadan atlayıp koşarak boynuma sarıldı.Beni tanıması harika bir şeydi ve bende onu bebekliğinden beri tanıyormuşum gibi hissettim.Bilgisayardan ve hobilerden bahsettik çok güzeldi 2)Hangisini daha çok seviyorsun şarkıcılığımı aktörlüğümü? -Her ikisinide seviyorum ama sanırım aktörlük biraz daha ağır basıyor.Albüm çıkarma gibi bir tutkum yok ama filmlerde oynamaksa beni gerçekten mutlu ediyor. 3)Olağan üstü bir gücün olsa bu ne olurdu? -Telekinetik güçlerim olsun isterdim sanırım cisimleri kontrol edebilir ordan oraya gitmelerini sağlayabilirdim.Dondurma kutusunu koltuğuma kadar getirmek hoşuma giderdi. 4)Hairspray adlı yeni bir müzikalde oynadığını öğrendik.John Trovolta ve Michelle Pfeifer gibi ünlü aktörlerle oynamak nasıld?Zorlandın mı yoksa seni kanatları altınamı aldılar? -Her ikiside diyebilirim biraz zorlandım ama beni kanatları altına aldılar ve gerçekten yardıcı oldular.Her şey çok zevkliydi.
zac efron biyografi
● "High SchooL MusicaL"in popüLaritesiyLe, hayranlardan çok çağrı aLdığı ve arandığı için telefon numarasını değiştirmek zorunda kaLmış ● Zac ona veriLecek en güzeL hediyenin ünLü birine ait beyzboL eşyaLarının tamamı oLduğunu söyLüyor. ● Çilek Zac'in en sevdiği meyveymiş;çünkü ona yaz mevsimini hatırlatıyormuş. ● CaLifornia şehrinde buLunan San Francisco Giants beyzboL takımının hayranı ● Daha az şanslı çocuklara oyuncak dağ kampanyasının olduğu gibi verilmesi için Rocky Stone'a birçok maddeyi bağışLamış. ● Corbin Bleu'yla Almanya'da dünya kupasına katıLdı ● Zac bir hayvan olsa kanguru olurmuş."Her zaman eğleniyor gibi gözüküyorlar"demiş ● Zac ve Vanessa 2007'de en şirin çift seçiLdi.onLar birbirinin aksesuarı gibi deniLdi (: ● Yatak odasının tavanında Tyra Banks'ın posteri var. ● Gitar çaLmayı kendisi öğrenmiş ● Zac, sağlık açısından çok bilinçliymiş.Sigara ve uyuşturucu gibi kötü aLışkanLıkLarı yokmuş ve asLa içmeyeceğini söyLüyor,kendine dikkat ediyor. ● Beyzbol ve basketbolda iyi değiLmiş. ● Zac'ın büyükannesi, bir sirkte çaLışmış. ● Zac'e göre set arkada$Ları: Vanessa çok tatlı bi kız, Monique her zaman arkadaşlarına yardım etmeye hazır,Ashley çılgın bir tip,Corbin'in saç stili harika ve Ryan da sessiz bir çocuk. ● ALtıncı derecede bir elektrik scooter satın aLmış ve bu yüzden ifLas ettiğini söyLemiş (: ● High SchooL MusicaL'in yetenek denemesinde Mario'nun Let Me Love You şarkısını söyLemiş. ● Sahip oLduğu en değerLi eşyasının ünLü oyuncuLarın imzaLadıkLarı beyzboL eşyaLarı oLduğunu söyLüyor."Neredeyse 10 yıLdan beri GIANTS'da oynayan tüm oyucuLarın eşyaLarı var BARRY BONDS hariç!Ona çaLışıyorum" demiş ● Zac, USC ve UCLA'yada kabuL ediLdi.O, USC'e gitmeyi kararlaştırdı çünkü daha iyi bir film programı vardı.Hairspray filmini çekmek zorundaydı, bundan dolayı bir yıl boyunca fakülteye yerLeşmedi. USC, bir yıl boyunca onun kayıtLarını erteledi ● Simon Cowell Zac'e rekor bir miktar teklif etmiş ama Zac "Oynamak, benim önceliğimdir" demiş ve reddetmiş. ● High SchooL MusicaL'de oynadığı Troy karakteri hakkında "Troy öyle havaLı ki onun gibi popüLer oLmak hayaLim.." demiş ● Zac, SummerLand yıLdızı Lori LoughLin'e aptaLca aşık oLduğunu itiraf etmiş (: ● imza aLmak istediği tek ünLü Kobe Bryant'mış ● Hava daLışı yapmayı çok seviyormuş ● 2006 Mayıs'ta, Zac Yahoo'da 1 numara aramasıydı. ● Eğer çaLışması için herhangi bir aktrisi seçebiLseydi, Reese Witherspoon veya Catherine Zeta Jones oLurmuş ● Ailesi çok disiplinliymiş..Okuldan dönünce annesinin yada babasının gözetiminde ders yapar,sonra onlarla yemeğe otururmuş.Ardından bilgisayar oyunu oynamak için izin verirlermiş. ● Zac'in yaptığı ilk iş bir tiyatroda çalışmakmış. 'İnsanların yere fıstık kabuklarını attığı türden bir yerdi' diyor genç yıldız.. ● EvLerinde ciddi disiplin varmış.Beşinci sınıftayken saçıı kesmiş ve aiLesine yalan söylemiş bunun sonucunda bir haftalığına ceza almış ● Zac için güzel kokmak çok önemli! 'Söz konusu parfüm olunca,paraya hiç acımam 'diyor ● İnanmayacaksınız ama okulun en kısa boylu çocuğuymuş.Dişlerinin arasında boşluklar varmış ve alay konusu olurmuş.Şimdi dergilerin yaptığı 100 en güzel insan sıralamasında yer alıyor."Ben,bir anlamda, masaldaki 'Çirkin ördek yavrusuyum.'"diyor ● Zac'in içinde gizli bir aksiyon adamı yatıyor !İlk fırsatta paraşütle atlamak ve tüple dalmak istediğini söyleyen yıldız.bungee jumping'i denemek içinde can atıyormuş ● Babası David Efron eLektrik mühendisiymiş ● Bikeresinde Zac ve arkadaşı hayranLarı tarafından mağazada tuzağa düşürüLmüş ve oradan kaçmak zorunda kaLmışLar ● Sabah yaptığı iLk şey duşta şarkı söyLemekmiş ● High SchooL MusicaL'e katıLmadan önce tek biLdiği AshLey TisdaLe'nin oynadığıymış. ● Zac HSM ve HSM2 deki dansLarıyLa fırtınaLar estirmiş oLabiLir ama gerçek hayatta oLdukça utangaç biri."Beni koLay koLay müzikLi ortamLarda göremezsiniz" diyor Zac,"HeLe de dans pistinin ortasında,asLa !" ● Zac'in Hairspraydaki Link Larkin rolüne bürünmesi hiç kolay olmamış! 'Saçlarımı sabitlemek için başıma yapış yapış bir şey sürüyorlardı'diyor kızarak ● Zac'in en iyi pişirdiği yemek peynirli makarna.Diğer yemeklerin çok zor olduğunu söylüyor (: ● High SchooL MusicaL'de favori şarkısı "Breaking Free". ● Uzun bir koşu yapmadan güne başLayamazmış ● Yerfıstığı Zac'in olmazsa olmazıymış. ● Eğer herhangi bir ünLüye bir soru sorabiLseydi, Kobe Bryant'a "BasketboLda nasıL böyLe ii oLdun"? diye sorarmış ● Tokyo'ya gitmek istiyormuş ● Annesi odasını topLamadığı için Zac'e çok kızıyormuş ve kasırgaya uğramış gibi dağınık diyormuş ● Sesini açmak için Limon suyu içip farkLı notaLarda yabanarısı diyormuş ● Zac'ın, 7 en iyi arkadaşı var.isimleri; Taylor, Shane, Conner, Chris, Bubba, Bryce ve Jorn. Zac, "Ben, bugüne kadar onların hepsiyle karo desenlerinden kendime yoL çizdim" demiş ● Zac kızLarda iLk fark ettiği şeyin gözLeri oLduğunu söyLüyor. ● Zac en büyük eziyetin evde oLduğu zamanLar sabah 6:30 da kaLkmak ve köpeğini gezdirmek oLduğunu söyLüyor.
corbin blue bir röportajında(bizzat kendim okudum,ozaman hsm2 vardı 3 çıkıcak mı?Tartışmaları sürüyordu...) Hsm3 çıkıcak mı sorusuna corbin: benim ve film arkadaşlarım hsm5 e kadar çekmek için sözleşme imzaladık cevabını vermiş..(inşallah devam ettirirler)
High School Musical 3 Senior Year
Gabriella ve Troy'un üniversite planları yüzünden ayrı yollara gitmek zorunda olmaları.. Bu filme gelecekle ilgili korkularını,ümitlerini,endişelerini,duygularını paylaşacaklar.. Film 14 Kasım 2008 de ama daha kırklareliye gelmedi
1. Laughter (Cast) 2. Mixin'My Trun (Troy) 3. Dance In The Rythm If U Wannabe (Sharpay & Sharpettes) 4. Our Prom Time! (Cast) 5. Let's See It (Darbus & Jack Bolton) 6. I'm Over You (Sharpay & Gabriella) 7. Miss Is Coming To Here (Ryan & Gabriella) 8. The Dress (Cat) 9. Hollywood In School (Sharpay & Taylor & Kelsi) 10. I Was Thinkin About Everytime (Gabriella & Troy) 11. It Will Never End (Cast)
High School Musical We're all in this together şarkı sözleri Together, together, together everyone Together, together, come on lets have some fun Together, were there for each other every time Together together come on lets do this right
birlikte birlikte herkes birlikte birlikte birlikte haydi biraz eğlenelim birlikte her zaman birbirimizin yanındayız birlikte birlikte gelin bu işi doğru yapalım
Here and now its time for celebration I finally figured it out (yeah yeah) That all our dreams have no limitations That's what its all about(yeah yeah)
şimdi burada artık kutlama zamanıdır sonunda anladım ki (evet evet) hayallerimizin sınırı yoktur işin gerçeği budur (evet evet)
Everyone is special in their own way We make each other strong (we make each other strong) Were not the same Were different in a good way Together's where we belong
herkesin özel bir yanı vardır birbirimize böyle güç katarız ( güç katarız) aynı değiliz iyidir farklı olmamız böylece birlik oluruz
We're all in this together Once we know That we are We're all stars And we see that We're all in this together And it shows When we stand Hand in hand Make our dreams come true
bu işte hep birlikteyiz kim olduğumuzu bilince hepimiz bir yıldızız bu işte birlikte olduğumuzu görürüz ve el ele durduğumuzda hayallerimizi gerçekleştirebiliriz
Together, together, together everyone Together, together, come on lets have some fun Together, were there for each other every time Together together come on lets do this right
birlikte birlikte herkes birlikte birlikte birlikte haydi biraz eğlenelim birlikte her zaman birbirimizin yanındayız birlikte birlikte gelin bu işi doğru yapalım
We're all here and speaking out with one voice we're going to rock the house (YEAH YEAH!) the party's on now everybody make some noise come on scream and shout
hepimiz buradayız tek sesle konuşuyoruz enerjimizle binayı sarsıyoruz(EVET EVET!) parti başladı şimdi herkes gürültü etsin gelsin çığlık atsın bağırsın
We've arrived becuase we stuck together Champions one and all
doğru yaptık çünkü birlikteydik hepimiz şampiyonuz
We're all in this together Once we know That we are We're all stars And we see that We're all in this together And it shows When we stand Hand in hand Make our dreams come true
bu işte hep birlikteyiz kim olduğumuzu bilince hepimiz bir yıldızız bu işte birlikte olduğumuzu görürüz ve el ele durduğumuzda hayallerimizi gerçekleştirebiliriz
We're all in this together When we reach We can fly Know inside We can make it We're all in this toghether Once we see Theres a chance That we have And we take it
bu işte hepimiz birlikteyiz uzanabiliriz uçabiliriz içten içe yapabileceğimizi biliriz bu işte hepimiz birlikteyiz böyle bir fırsatımız olduğunu görünce bunu değerlendiririz
Wild cats sing along Yeah, you really got it goin' on Wild cats in the house Everybody say it now Wild cats everywhere Wave your hands up in the air That's the way we do it Lets get to it Time to show the world
Vahşi Kediler başla şarkıya birlikte yeni başarılara Vahşi Kediler salonda haydi şimdi bağıra bağıra her yerdeki Vahşi Kediler başla şarkıya eller havaya başla sallamaya biz böyle yaparız kendimizi bütün dünyaya gösterelim
We're all in this together When we reach We can fly Know inside We can make it We're all in this together Once we see Theres a chance That we have And we take it
bu işte hepimiz birlikteyiz uzanabiliriz uçabiliriz içten içe yapabileceğimizi biliriz bu işte hepimiz birlikteyiz böyle bir fırsatımız olduğunu görünce bunu değerlendiririz
Wild cats everywhere Wave your hands up in the air That's the way we do it Let's get to it Come on everyone!
her yerdeki Vahşi Kediler başla şarkıya eller havaya başla sallamaya biz böyle yaparız kendimizi anlatalım haydi hep birlikte
Can I have this dance şarkı sözleri (yarın müzik dersinde bu şarkıyı dinliyceksiniz)
Can I have this dance
[Gabriella] Take my hand, take a breath Pull me close and take one step Keep your eyes locked on mine, And let the music be your guide.
[Troy, Gabriella] Won't you promise me (now won't you promise me, that you'll never forget) We'll keep dancing (to keep dancing) wherever we go next
(chorus) It's like catching lightning the chances of finding someone like you It's one in a million, the chances of feeling the way we do And with every step together, we just keep on getting better So can I have this dance (can I have this dance) Can I have this dance
[Troy] Take my hand, I'll take the lead And every turn will be safe with me Don't be afraid, afraid to fall You know I'll catch you threw it all
[Troy, Gabriella] And you can't keep us apart (even a thousand miles, can't keep us apart) 'Cause my heart is (cause my heart is) wherever you are
(chorus) It's like catching lightning the chances of finding someone like you It's one in a million, the chances of feeling the way we do And with every step together, we just keep on getting better So can I have this dance (can I have this dance) Can I have this dance
[Gabriella And Troy] Oh no mountains too high enough, oceans too wide 'Cause together or not, our dance won't stop Let it rain, let it pour What we have is worth fighting for You know I believe, that we were meant to be
(chorus) It's like catching lightning the chances of finding someone like you (like you) It's one in a million, the chances of feeling the way we do (way we do) And with every step together, we just keep on getting better So can I have this dance (can I have this dance) Can I have this dance
Can I have this dance Can I have this dance | |
| | | Tasslehoff Burfoot Guard Captain
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 04/11/08 Yaş : 29 Nerden : Kırklareli/Merkez
| Konu: Geri: High School Musical Salı Ara. 02, 2008 10:01 pm | |
|
En son Tasslehoff Burfoot tarafından Perş. Ara. 04, 2008 7:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Zac (¯`v´¯) İrem Knight
| Konu: Geri: High School Musical Perş. Ara. 04, 2008 7:18 pm | |
| güzel resimler koymuşsun vanessa fotoları istersen yollarım msn deki paylaşım klasörüne bak biraz sonra oraya resim atacağım bn koyamıyorum sen koyarsın | |
| Konu: Geri: High School Musical Perş. Ara. 04, 2008 7:38 pm | |
| vanessa yı da çok seviyorum ama zaci daha çok seviyorum benimki zac | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:31 pm | |
| zanessa ile bir röpörtaj
Bravo: Sadece bize söyleyin!Yine soruyorum,siz birliktesiniz bu doğru mu?
Vanessa:Ehm,evet!
Bravo:Bazı söylentiler çıktı,Zac’ın Hairspray’in oyuncularından Nikki Blonksy'a aşık oldu gibi?
Zac:Bu inanılmaz bir şey,buna benzer dedikodular çok hızla yayıldı,Nikki ve ben “Hairspray” setinde çok iyi vakit geçirdik,çok hoş biri ama o da açıkladı,o benim sevgilim değil!
Bravo:İlk aşık olduğunuz kişi kimdi?
Zac:Galiba..Emin değilim ama ilk kız arkadaşım ilk okuldayken olmuştu sanırım..Gerçekten tatlı bir kızdı..Sanırım ben daha çok küçükken kızlarla ilişki kurmaya başalmışım(Gülerler)
Vanessa:Benim de aynı zamanlarda erkek arkadaşlarım oldu..Nedenini bilmiyorum?Ama erkeklerle flört etmek eğlenceliydi!
Bravo:Zac,Vanessanın en çok sevdiğin özelliği nedir?
Zac: O inanılmaz biri,onunlayken gülebiliyorum,ve hep eğlendiğim şeylerden konuşabiliyorum! O sadece hoş bir kız değil,ama ayrıca çok seksi ve imrenilebilecek kız!
Bravo:İkiniz arasında ilk bağlanma ne zaman başladı?
Vanessa:Biz ilk HSM 1 de karşılaştık ve ilk o zaman birbirimizi tanıdık.Yönetmen bizi bir araya getirdi ve ilk düet olan şarkıyı söyletti,çünkü bizim aramızda iyi bir kimya olduğunu düşünmüş!Ve ben onu sadece o zaman anlayabildim!Zac ile film çekmek çok büyük bir şey!Biz birbirimiz o zaman anlamaya başladık!
Zac:Vanessa ilk andan itibaren gözlerimi yakaladı!O diğer tüm kızlardan daha çok parlar,o büyük bir karaktere sahip!
Bravo:İkinizde de aynı yüzükler var,bu bir kaza değil.Doğru mu?
Zac: Dürüst olmak gerek:Biz bir sözlenmedik!
Vanessa: Onlar dostluk yüzüklerimiz.
Zac:Evlenmek için daha çok genciz.İleride ne olacağını bilemeyiz biz şimdi sadece aşığız.
Bravo:Vanessa,Zac’ı bayan hayranlarından hiç kıskanmıyor musun?
Vanessa:Hayır,ben mutluyum o çok popüler biri,bunu hak ediyor.Kızları anlayabiliyorum onu dışarıda gördüklerinde gözlerini onun olduğu yöne çeviriyorlar..Bende,onların yerinde olsam onu görür görmez çığlık atmaya başlardım!(Gülerler)
Bravo:Vanessa,Zac’ın Rolling-Stone dergisindeki kapak remi hakkında ne düşünüyorsun?
Vanessa:Ben Zac’ın o resimde çok sıcak göründüğünü düşünüyorum!Ve böyle düşünen tek kız ben değilim!
Zac:Benimle bu kapak resminin hikayesini nasıl planladıklarına inanamazsınız!Genellikle top starlar öyle bir kapağa sahip olurlar!
Vanessa:Zac sen bir top starsın bunu başardın!(Gülerler)
Bravo:Hsm 2 Almanya da disney chanelde yayınlanacak,film mutlu sonla bitiyor mu?
Zac:Troy akıllı biri,Sevgilisinin onun için neden bahsettiğini bilir!(Zac Vanessaya bakar ve göz kırpar)
Vanessa: (O da Zac’a göz kırpar)Öyle olmasını umut ediyorum! | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:35 pm | |
| zanessa röpörtajından sonra bir ashley röpörtajı
Ashley ve Zac in aşk dedikodularını biliyorsunuz.İşte Ashley'nin Zac den sonraki açıklaması
*Zac Efron'un sarışınlardan hoşlanmam sözüne ne diyorsunuz?
-Umrumda bile değil.Zaten birlikteliğimizi ben bitirdim.
*Aranızda bir küslük oldumu?
-Ben Zac i bir arkadaş olarak görüyorum.Aramızda küslük olmadı.Ayrıca BAZILARININ KISKANÇLIĞI beni çok yıpratıyor.Bu yüzden de Zac ile şu an konuşmuyorum.
*Vanessa Hudgens bu işe ne diyor?
-Onun ne dediği beni ilgilendirmiyor.Artık bu konudan konuşmayalım lütfen.Benim sevgilim var ve çok mutluyum. | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:37 pm | |
| zac'in açıklaması : Bir ara Zac iLe ashLey'in isimleri aşk dedikoduLarına karışmıştı .. Zac ise şöLe bir açıkLama yaptı .. Ltfen inanmayın ben Vanessa iLe mutLuyum .. Hem ben sarışnLardn fazLa hoşLanmam daha öncede söLemiştim ... AshLeyLe 2 sene önce bir birLikteLiqimis oLmustu ama simdi yok ben Vanessa'yLa mutLuyum ve evLenmeii düşünüorm die bir açıkLama yaptı ( anıl yanlışlıkla 2 röpörtajı ayırdım sn sonra birleştir) | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:42 pm | |
| şidi de VASHLEY
kavgacı vanesssa ( böyle bir şey olmadığından 100%100 eminim ama koyayım dedim)
Vanessa ve Ash her zmn kavga ediyorlarmış.
Vanessa için kavgaları hakkında söylenenler
Ash:Küçücük bir şeyden büyük bir olay çıkarıyor!
Miley:Sürekli yüzüme dişlerin çok çirkin diyor.Benimkiler daha güzel diyor.Bende tv de ondan daha güzelim dedim.
Zac:Vanessa ve Ash kavgalarında hep arada kalıyorum.O zmn da V bana küsüyor. | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:44 pm | |
| Alışveriş güzelleri
Vanessa ve Ashley birlikte o kadar çok alışveriş yapıyor ki
Onlara dur denemiyor!
Bir kere bir mağazaya girdiklerinde toplam turk parasına göre 500 milyar harcamışlar!!! | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:45 pm | |
| vanessa ve ashley 'in dedikleri
Venessa Hudgens ve Ashley Tisdale'nin söyledikleri. : Venessa Hudgens : Bir kişi daha Ashley ile arkadaşlığımız,Zac ile ilişkimiz hakkında birşey derse çıldıracağım!Herkes yalandan haberler çıkarıyor.Bu haberler dedikodu olup aleyhimize kullanılıyor dedi.
Ashley Tisdale : Venessa'nın dediklerine katılıyorum.Herkes yalan haber uyduruyor veya bizim hakkımızda Venessa kötüiAshley kötü şu kötü bu kötü.İnsanların ilişkimize karışmaya hakkı yok!Biz sadece oyuncu ve şarkıcıyız herkes bunu ben fanatiğim filan diyerek abartıyor.dedi | |
| Konu: Geri: High School Musical Cuma Ara. 19, 2008 9:50 pm | |
| LASHLEY
Lucas:Biz Ashley ile çok iyi arkadaşız.O çok havalı bir kız.Bazen ona ayak uydurmakta güçlük çekiyorum ama yine de hiç küsmedik.Ayrıca kendine güvendiği için çok daha fazla yakın bir arkadaş olarak görüyorum onu!
kavga etmişler
Ash ve Lucas bir bardan birlikte çıktıklarında Lucas durmadan Ash'e bağırıyor.Ashley de ağlıyormuşş(hani hiç kavga etmemiştiniz)
Ashley:Lucas ile çok iyi anlaşıyoruz.Bazen gerğinden de komik olduğunu düşünüyorum.Ayrıca da çok şeker biri.Şu ana kadar Vanessa ile küstüğüm kadar asla Lucas ile küsmedim.Çok iyi anlaşıyoruzzz! | |
| Konu: Geri: High School Musical C.tesi Ara. 20, 2008 9:40 am | |
| ÇITIRLAR ALIŞVERİŞTE
Miley Cyrus ve Ashley Tisdale Beverly Hills ‘de alışverişe çıkınca paparazzilere yakalandılar. Hem giyimleri, hem de hal ve tavırları ile tam çıtır ifadesine uygun görünen ikili hayranları tarafından da görüldü, birlikte fotoğraflar çektirildi. Çok samimi ve şirin ikili oldukça keyifliydi.
Bi dergide okudum Miley,Vanessa,Ashley bi alışveriş dükkanını kapatmışlar! O derece alışveriş manyağıymış bunlar =) : | |
| Konu: Geri: High School Musical C.tesi Ara. 20, 2008 10:00 am | |
| zac artık 21 yaşında -------------------------------------------------------------------------------- Zac Efron 21. yaşgününü arkadaşlarıyla Hollywood’da kutladı. Kameralardan özellikle uzak duran Zac ve sevgili sevgilisi Vanessa Hudgens dışındaki misafirler fotoğraf çekilmesini pek umursamadılar. Önce Laurel Canyon’daki italyan restoranına -Pace- giden grup; daha sonra Chateau Marmont Hotel’e döndüler. Kutlamada kimler vardı? Monique Coleman, Ashley Tisdale, Jared Murillo, Brittany Snow, Amanda Bynes, Aly, AJ Michalka ve Michelle Trachtenberg. | |
| | | Tasslehoff Burfoot Guard Captain
Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 04/11/08 Yaş : 29 Nerden : Kırklareli/Merkez
| Konu: Geri: High School Musical C.tesi Ara. 20, 2008 9:11 pm | |
| - High School Musical İR3M demiş ki:
- anıl yanlışlıkla 2 röpörtajı ayırdım sn sonra birleştir
Hay hay.Hemen.Yeter ki iste.Hizmetçinim ya senin yapmam lazım.Başka bir şey varmıydı?Kafe-çay-oralet. Seni banned lıcaktım ama son anda dedim en azından bu mesajı okusun diye yapmadım.Ama İrem'in saygısı işte bu nankörlüğü bu. 1-Yanlış Türkçe kullanımı 2-Bir mesaja koymak yerine sayısız mesaj atıp kirletmek ve mesaj sayısı arttırmak 3-Copy/Paste (Kopyala/Yapıştır) dışında bir şey yok nerdeyse4)Kaynak belirtilmemiş 5)Saygısızlığınız ve laubali tavırlarınız Bu sebeplerden dolayı konu silinmek üzere şimdilik kilitlenmiştir.Hem burdakilere sen özel hayatlarını anlatma filmini konusunu anlat.Burası HSM FAN CLUB değil ki.Seni daha önce uyarmıştım.Bir şans daha veremem.Hem şarkı sözlerini ne yapsın adam buraya üye olup bu şarkıları bilen birisi mi var sen dışında da sanki melodiyi biliyoruz da sözleri koymuşsun.Mp3 dosyaları koy.Doğru düzgün bir iş yapacaksan.Vallah kedi olalı fare tuttun lafını sana bu aralar diyemeyeceğiz. | |
| | | | High School Musical | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|